About the final exam and Midterm 4 objections

January 11, 2019

Dear students,

Objections to Midterm 4 grades have been considered and your updated midterm scores are now posted on the SIS. If there is any change in your grade or your NA status, you should be able to see it right now.

As you may know, our final exam will be held on January 15, 2019, Tuesday at 13:30. The exam places will be announced sometime on the weekend. The final exam covers all the topics that are covered in the class during the semester and is out of 80 points. In case it is not clear, the topics are

• 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5
  • 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5,
  • 3.1, 3.2, 3.3, 3.4
  • 4.1, 4.2, 4.3, 4.4
  • 5.1, 5.3, 7.4,
  • 6.1, 6.2, 6.3, 6.5, 6.6, 6.7

Study well for the final exam since it is the exam with most weight among all your exams,

Best regards,

MATH111 Coordination.

1. nonsense announcements says:

Hocam all the topics that are covered in the class nedir diye bilseydim bu siteye girmezdim. Ders kitabina tekabul eden konu basliklarini (6.1 6.2 gibi) yazsaydiniz heralde cok vaktinizi almazdi

• math 111 says:

Öncelikle Home sayfasında belirtildiği gibi “all students enrolled in this course are expected to follow this website regularly for announcements.” Yani bu sayfayı sadece derslere gitmeyen öğrencilerin değil, dersi alan tüm öğrencilerin takip etmesi gerekiyor. İkinci olarak, ders koordinatörlüğünün, bırakın web sayfasında duyuru yapmayı, bir web sayfası hazırlama gibi bir zorunluluğu bile yok. Bu web sayfası tamamen öğrencilerin işlerini kolaylaştırmak için isteğe bağlı olarak hazırlanıyor.

İlk derste syllabus dağıtıldı, orada konular yazıyor. Buna ek olarak web sayfasında da Syllabus sekmesi var. Bunların yanı sıra, konular son derste de anons edildi. Eğer derse gitmediğiniz için final sınavının içeriğini öğrenemediyseniz, bu sizin sorumluluğunuz, ders koordinatörlerinin değil.

Her neyse, derslere gelmeyen öğrenciler için gönderi kitaptan ilgili bölüm numaralarını kapsayacak şekilde düzenlendi.